Sofaborde

TORNA DESIGN Thin wood sofabord, kvadratisk – valnød eg og sort stål (80×80)

TORNA DESIGN Thin wood sofabord, kvadratisk – valnød eg og sort stål (80×80)

4,299.00 kr.

Opgrader din stue med TORNA DESIGN Thin wood sofabordet i valnød eg og sort stål. Elegant, moderne design i høj kvalitet.

Varenummer 6722600203675852 Kategori

Beskrivelse

TORNA DESIGN Thin wood sofabord i en kvadratisk form er det ultimative møbelstykke til at forvandle dit hjem til en elegant og stilfuld oase. Med sin smukke bordplade i valnøddefarvet egetræ og stel i sort pulverlakeret stål kombinerer dette sofabord på en unik måde naturlige elementer med en moderne designæstetik.

Det kvadratiske design skaber en symmetri og balance i rummet, samtidig med at bordets slanke og svævende udseende tilføjer en luftig og let følelse til din indretning. Den fine kontrast mellem det varme træ og det kølige stål skaber et sofistikeret udtryk, der vil imponere enhver gæst.

Med dimensionerne 80×80 cm passer dette sofabord perfekt til både mindre og større stuer eller lounges. Det fungerer både som et praktisk møbel til at placere dine ting på, og som et kunstværk i sig selv. De rene linjer og det enkle design gør det nemt at integrere dette bord i forskellige indretningsstile og farveskemaer.

Skab en hyggelig og stilfuld atmosfære i dit hjem med TORNA DESIGN Thin wood sofabord. Lad dette smukke møbel være midtpunktet i dit rum og lad dets kvalitet og unikke design inspirere dig til at skabe din helt egen personlige indretning. Giv dit hjem et strejf af luksus og elegance med dette eksklusive sofabord fra Torna Design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORNA DESIGN Thin wood sofabord, kvadratisk – valnød eg og sort stål (80×80)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.